Нашите проекти

Тук ще намерите информация за всички нови модули и подобрения , които правим с цел улеснение на работата със софтуера Erp16

Template Engine

С този модул, системата Ви дава възможност сами да създавате желаният от Вас изглед на всякакви видове платежни документи, които използвате в процеса на работа – Фактури, Проформи, Стокови разписки и т.н.т.

Модулът дава възможност за основни корекции на изображения,като дава възможност за корекции чрез познатата форма на текстообразуващата програма Microsoft Office Word. Имате възможност за запазване на файловете в богата гама от разширения като doc/docx/pdf/html/rtf/txt/xml/xls. А най – новата опция, която сме включили е възможност за бързи промени във файла чрез използването на вграден CSS коректор, в който е включена дори опцията на аутокорекция на командите.

Създаването на подобен файл , в нормални условия, ще отнеме използването на поне 3 отделни програми, и за да Ви спестим време, ние обединихме този процес в един удобен модул.

DMS (Document Management System) with OCR integrated

Колко често Ви се е налагало да търсите допълнителни програми, чрез които да достигнете до съдържанието на файл, който не е във формат, даващ възможност за корекции? Обикновено това отнеме време и най – често се налага да бъде използвана допълнителна програма, която да бъде инсталирана на компютърът Ви. Ние решихме и този проблем!

Новият ни модул Ви позволява след съхранение на даден документ, системата автоматично да сканира съдържанието му и да Ви даде възможност да търсите в съществуващия текст.

Чрез тази опция намалявате употребата и нуждата от документи на хартиен носител, до минимум.

QR Login

Премахнахме нуждата от докосване на клавиатурата за логване!

Новото допълнение в подобренията на ERP16 е възможността за вход в системата чрез просто сканиране на QR код. Единственото, което трябва да направите е да използвате опцията за сканиране на вашето iPhone/Android устройство.

Cloud Storage

 Добре дошли в „Облака“ на ERP16. Вече можете да съхранявате всички нужни за работата Ви документи и файлове във вашето лично пространство в Cloud Storage на системата. А най – хубавото – всичките тези файлове ще бъдат на разположение за Вас, практически от всяко място , на което имате достъп до интернет. Също така, благодарение на персоналните акаунти на системата, всички темплейти на документи, които създавате, ще бъдат запазени в личното прострнство на потребителя Ви в облака, и видими и достъпни само за Вас.